Palvelut

Videotuotanto

Tarjoamme videotuotannon palveluita ideoinnista ja käsikirjoituksesta alkaen aina äänen ja kuvan jälkitöihin. Pienenä toimijana vahvuuksiamme ovat joustavuus ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen.

Arvostamme pitkäaikaisia asiakkuuksia ja olemme luotettava yhteistyökumppani.

Teemme mm.

  • videokuvausta
  • DCP-masterointia
  • editointia
  • äänitöitä
  • valokuvausta

Oli projektisi sitten laajempi kokonaisuus tai vain osa tuotantoa, niin ole yhteydessä ja katsotaan miten voimme olla avuksi.

Valokuvaus

Tarjoamme ammattitaitoista valokuvausta, niin studiossa kuin ulkona.
Palveluihin kuuluu valokuvauksen lisäksi kuvankäsittely.
Meiltä onnistuu sekä henkilö että tuotekuvaus ja valloittavia eläimiä on kuvattu paljon.
Oli kyseessä häät, rippijuhlat, firman pikkujoulut tai perhepotretti, anna meidän ikuistaa hetkenne juuri niin korvaamattomina, kuin ne ovat.

Graafinen suunnittelu ja taittotyöt

Graafisen suunnittelun lisäksi meiltä onnistuu graafinen muotoilu ja taittotyöt. Oli kyse verkkosivuista, logosta, jäsenlehdestä, yksittäisestä mainoksesta tai kokonaisesta mainoskampanjasta, autamme mielellämme luomaan visuaalisen ilmeen, joka tuntuu omalta ja näyttää hyvältä.

Taloushallinto

Tarjoamme taloushallinnon palveluita hintaan 45 €/tunti + alv 24%. Palvelut sisältävät neuvonnan, kirjanpidon, tilinpäätöksen, veroilmoituksen ja muut mahdollisesti tarvittavat palvelut, joista sovitaan.
Asiakkainamme on eri muotoisia ja kokoisia yrityksiä ja yhdistyksiä usealta toimialalta. Asiakaskuntamme on monipuolinen ja tyytyväinen.

Katso tästä työnäytteitä osuuskunnan eri palveluista